V Liptovskom Hrádku bez gólov

TIPOS 3. futbalová liga Stred 19.kolo

Zverencov trénera Foltána v jarnej časti Tipos 3.FL čakalo druhé stretnutie v rade u súpera. Liptovský Hrádok figoroval o priečku vyššie ako piaty Zvolen o 4 body a tak sa čakalo vyrovnané stretnutie.

ŠKM Liptovský Hrádok - MFK Zvolen 0:0 (0:0)

ŽK: 64´Podolský – 46´Hric, 65´ Vávro,

Rozhodovali: Burger – Šlapka, Ježík

110 divákov.


Zostava MFK

Mráz – Cavar (81´ Ján Slovák), Bil, Kotora, Vavro – Totkovič (71´ Jurášek), Kurej, Vladislav Slovák (86´ Oboňa), Pavlík – Hric (89´ Kysel), Krčmárik

V Liptovskom Hrádku v sychravom počasí za trvalého dažďa nastúpili MFK v pozmenenej zostave bez vykartovaného Neušela, zraneného Lehockého a ani na lavičke nefiguroval pilier obrany Pepich.
Hneď od prvých minút mali viac hry domáci, ktorí sa snažili presadiť najmä po stranách ihriska. V strede Zvolenskej obrany dobre pracovala dvojica Bil - Kotora.
Časom sa hra vyrovnala, MFK niekoľko krát pohrozil domácim, po pravej strane ihriska pripravil šance Totkovič. V polovici prvého dejstva domáci Hazrolli trafil brvno, gólman Mráz bol prekonaný, no strela od brvna smerovala na bránkovú čiaru, ale podľa arbitrov gól nebol. Neskôr mali šancu aj hosťujúci MFK, no v dobrej príležitosti sa Krčmárik pri strele pošmykol.

Do druhého polčasu nastúpili lepšie hostia, ktorí si vytvárali šance. Do dobrej šance sa dostal aj kanonier Hric, no Huszárik strelu zázračne vyrazil. Domáci hráči získali iba sériu rohových kopov, ale obranu hostí a najmä dobre chytajúceho Mráza neprekonali. Zápas sa nakoniec skončil bezgólovou remízou.

MFK Zvolen mal v budúcom kole hrať stretnutie s Poltárom 20.4. 2019 o 16,00 hodine, no MFK z dôvodu rekonštrukcie závlahového systému podal žiadosť o preloženie stretnutia na máj.

Vyjadrenie trénera:

Tréner Miloš Foltán stretnutie zhodnotil: „Bezgólová remíza vo futbale síce nikdy nie je pekná, ale bol to zaujímavý a kvalitný zápas, ktorý sme výsledkovo aj herne zvládli.“

Postava zápasu:

Milan Mraz, ktorý potvrdil dobru formu z prípravy a svoj pokoj priaznivo prenášal aj na hráčov

Okamih zápasu:

Dve gólové šance oboch našich útočníkov Krčmárika a Hrica, ktorí sa ocitli sami pred brankárom, ktorý ich však vychytal rozhodli o bezgólovej remíze

V jarnej časti TIPOS 3. futbalovej ligy Stred v 19. kole 13.4. 2019 hrá MFK Zvolen o 15,30 hodine v Liptovskom Hrádku proti domácemu ŠKM.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK