V Trebišove remíza

Slavoj Trebišov – MFK Zvolen 1:1 (0:1)

Góly: 57. Kolbas – 31. Tóth. ŽK: 3 – 2. Rozhodoval: Cvengroš, 520 divákov.

Zvolen: Gábriš – Jovanovič, Šimko, Kotora, Budinský, Slovák (61. Lupčo), Hamšík, Bellay (80. Pavlík), Mádel, Tóth, Bencz (66. Jamrich)


Domáci Trebišov v prvom dejstve výraznejšie ohrozil Gábrišovu bránu len raz. Po priamom kope z 22-metrov zachránila hostí tyčka, s odrazenou loptou si defenzíva MFK poradila.Od úvodu stretnutia sa v ďalekom Trebišove hral vyrovnaný futbal. Obom tímom šlo o veľa a každý chcel bodovať. Aj Trebišov aj Zvolen sa pohybujú v zóne zostupu. Prišla však 31. minúta, na center z pravej strany si nabehol Viktor Tóth, ktorý hlavou usmernil loptu do protipohybu ku vzdialenejšej žrdi domáceho brankára – 0:1.

V druhom polčase domáci zvýšili úsilie, ale Zvolenčania dobrou taktickou hrou ich držali na dištanc. Prišla však jedna taktická chyba v strede poľa a tá sa Zvolenu vypomstila. Trebišov z nej vyťažil rýchlu kontru. Centrovali z pravej strany, lopta sa odrazila ku Kolbasovi, ktorý krásnou strelou do šibenice vyrovnal na 1:1.

V závere sa snažili domáci zvrátiť ešte výsledok, avšak veľa centrov bolo nepresných, na ich kopačky sa lepila nervozita, prekopávali bránu. Trebišov mal platonický tlak, ktorý Zvolen ustál. Vyloženú šancu si už do záverečného hvizdu nevypracoval ani jeden tím. V MFK Zvolen vládne so získaným bodom spokojnosť.




ZDIEĽAJ ČLÁNOK