Bolo vylosované 4.kolo Slovnaft cupu

Žreb 4. kola Slovnaft Cupu

V pondelok na poludnie vyžrebovali v priestoroch Slovenského futbalového zväzu štvrté kolo Slovnaft Cupu. V súťaži ostalo 32 najúspešnejších tímov. V tejto skupine chýba trojica mužstiev z Fortuna ligy. Zlaté Moravce vypadli so Šimonovanmi, Prešov zastavila Dubnica a Senica nestačila na Medzev.

Podľa pôvodného pavúka to vyzeralo na súboj po prvý krát v pohári pre MFK na domácom s najhorúcejším kandidátom Slovanom Bratislava a priaznivcov určite zaskočila informácia o losovaní 4.kola Slovnaft capu. Zvolen tak „vyfasoval“ účastníka stredoslovenskej 4.ligy Sever TJ JEDNOTA BÁNOVÁ, ktorá postupne vyradila po pokutových kopoch Rajec, potom jediným gólom i favorizovaný Fomat Martin a v 3.kole nasúkala baníkom z Prievidze štyri góly.

Zaujímavú dvojicu tvorí aj súboj Myjavy so Slovanom. "Belasým" sa proti Kopaničiarom v minulosti nie vždy darilo. Spartak dokonca posledné štyri zápasy v Bratislave vyhral. Lenže tentoraz sa bude hrať v Myjave. Favoritom sú samozrejme zverenci Ivana Vukomanoviča, ale domáci sa budú chcieť proti najslávnejšiemu slovenskému klubu určite vytiahnuť.

Zápasy 4. kola Slovnaft Cupu sú naplánované na 26. a 27. septembra.

Podľa žrebu 4. kola Slovnaft Cupu sa stretnú tieto dvojice súperov:

Snina – Michalovce

Soľ – Podbrezová

Bánová – Zvolen

Malženice – Skalica

Šimonovany – Inter

Belá-Dulice – Ružomberok

Lučenec – Nitra

Lipany – Žilina

Medzev – Trenčín

Dubnica – Lipt. Mikuláš

Vydrany – S.N.Ves

Námestovo – Trnava

Petržalka – Poprad

Borčice – Lok. Košice

Myjava – Slovan

Hrušovany – Dun. Streda

ZDIEĽAJ ČLÁNOK