Po odchode asistenta trénera Geriho situácia vyriešená

V priebehu prípravy na nový súťažný ročník 2.futbalovej ligy sa v MFK Zvolen potýkajú nielen s otázkami, kto doplní káder mužstva po príchode nového trénera a „zapasuje“ do mužstva s ohľadom na predstavy o spôsobe a štýle hry, ktorý chce MFK produkovať, ale i z otázkou trénerského obsadenia. 

V príprave pri mužstve mužov pôsobil v minulej sezóne na poste asistenta ambiciózny Gergely Geri, ktorý však v minulom týždni nečakane ukončil činnosť v MFK a odišiel do mládežníckych štruktúr FO ŽP Šport Podbrezová. Činovníci MFK mali tak zrazu pred sebou neľahkú úlohu ho nahradiť. 

Riaditeľ klubu Peter Svetlánsky sa k tejto téme vyjadril prekvapivo: „Po odchode asistenta trénera v mužstve mužov sme museli v klube situáciu promptne riešiť a chcel by som priaznivcom zvolenského futbalu s potešením oznámiť, že sme situáciu vyriešili a do štruktúr MFK získali na tento post asistenta trénera Süttőa jednu z ikon Slovenského futbalu, bývalého hráča Nitry, futbalovej hviezdy Celticu Glasgow, Československej i Slovenskej reprezentácie a trénera naposledy v ŠKF Sereď Ľubomíra Moravčíka, trénera s licenciou UEFA PRO.“

Kto je Ľubomír Moravčík? Asi zbytočná otázka, lebo človek znalý futbalu by nemal mať problém vôbec a normálny nefutbalový smrteľník to určite vie tiež. Prednedávnom 52 ročný bývalý slovenský futbalista a futbalový tréner pôvodom z Nitry sa predstavil na lavičke MFK i na turnaji na Sliači. 

ZDIEĽAJ ČLÁNOK