V sobotu privítame pod Pustým hradom lídra DOXXbet ligy

Vážení futbaloví fanúšikovia, pripravili sme si pre vás zaujímavú novinku. Pred každým duelom si na tejto oficiálnej klubovej stránke nájdete krátke predzápasové preview, ktoré vám priblíži aktuálne dianie tak u mužstva zvolenskej Lokomotívy, ako aj u nášho najbližšieho súpera.

Druhá najvyššia futbalová súťaž- DOXXbet liga nabrala svižné tempo a už túto sobotu 29.8. o 16:30 budeme svedkami jej 5. kola. Na domácom trávniku privítame v atraktívnom “Bryndziarskom derby” aktuálneho lídra MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Liptáci odštartovali súťaž vo veľkom štýle a po štyroch odohraných zápasoch kraľujú ligovému pelotónu. Na svoje konto si doteraz pripísali 10 bodov za tri víťazstvá a jednu remízu s impozantným skóre 9:1. V prvom kole uspeli v Rimavskej Sobote (2:0), v tom druhom pohodlne zvíťazili v domácom prostredí s Tepličkou nad Váhom (3:0). V treťom kole prišlo doteraz jediné mierne zakopnutie, keď si body po remíze 1:1 delili s prešovským Tatranom. V minulom kole si však reputáciu napravili a nováčika z Hanisky si vychutnali v pomere 3:0. O prvenstvo medzi strelcami v tíme Liptovského Mikuláša sa delí až trojica hráčov Štefan Gerec, Dušan Kucharčík a Tomáš Staš (všetci po 2 góly).

Naši futbalisti sa momentálne nachádzajú na výbornej tretej pozícii s počtom bodov 9, takže za vedúcimi Liptákmi zaostávame iba o jediný bodík. Pred name sú ešte o skóre Popradčania. Čo sa týka strelených gólov, sme na tom rovnako ako náš najbližší súper, inkasovali sme však o tri góly viac. Vstup do súťaže sme mali famózny. Postupne sme porazili Spišskú Novú Ves (3:0), Lokomotívu Košice (3:1) a Rimavskú Sobotu (3:0). V minulotýždňovom štvrtom kole sme však vybuchli v Prešove, ktorému sme podľahli 0:3. Dva góly sme inkasovali z pokutového kopu. Medzitým sme v 2. kole Slovnaft cupu vyradili štvrtoligové Krompachy (5:1). Našim najlepším strelcom je ešte len 20- ročný Erik Liener, ktorý má na konte 3 presné zásahy.

V sobotu sa opäť môžeme tešiť na vynikajúcu atmosféru na tribúnach zvolenského štadiónu. Návrat ohlásila známa zvolenská Ultras skupina Persona non grata. Očakávať sa dá takisto príchod hosťujúceho fanklubu z Liptova, ktorý zvykne jazdiť za svojim klubom na zápasy po celom Slovensku, výnimkou zrejme nebude ani sobotňajší duel pod Pustým hradom.
Navyše, naši futbalisti sa môžu v prípade víťazstva vrátiť na líderskú pozíciu DOXXbet ligy. Existuje snáď lepšia pozvánka na príjemne strávenú futbalovú sobotu?

Príďte im teda, milí fanúšikovia zvolenskej Lokomotívy pomôcť svojimi hlasivkami, svojim potleskom v ceste za ďalšími tromi dôležitými bodmi. Chlapci určite urobia pre víťazstvo všetko, čo bude v ich silách!

NAPRED ZVOLEN!
ZDIEĽAJ ČLÁNOK