Na novú sezónu sa už niekoľko dní poctivo pripravuje aj rezervný tím Lokomotívy

Rezerva zvolenského druholigistu sa pripravuje na novú štvrtoligovú sezónu už dva týždne. Zverenci trénera Jána Oravca odohrali už aj štyri stretnutia, v ktorých dosiahli dve víťazstva, jednu remízu a jednu prehru.

Od 13. júla sa na novú sezónu pripravuje aj B tím zvolenskej Lokomotívy. Účastníka 4. ligy Juh povedie ako hlavný tréner opäť skúsený Ján Oravec, ktorý pôsobí aj pri „áčku“ ako asistent Antona Jánoša. V pozícii asistenta bude Oravcovi sekundovať Tomáš Lintner, ktorý naposledy pôsobil pri staršom doraste Slovana Sliač.

„V mužstve by mali pôsobiť hráči – Zvolenčania, ktorí v ňom účinkovali aj v uplynulom ročníku, ale chlapci, ktorí ukončili svoje pôsobenie v našom doraste, teda ročník narodenia 1996,“ prezradil Ján Oravec. „Myslím si, že v našich silách je vytvoriť celkom slušný a v štvrtej lige konkurencie schopný tím.“

Zvolenská rezerva odohrala už aj niekoľko prípravných stretnutí, v ktorých dosiahla zaujímavé výsledky. „Zápasy nám ukázali mnoho pozitívneho, ale nedostatky. Pracovať máme stále na čom, preto verím v podporu, ktorú budeme určite potrebovať,“ dodal Oravec. Chlapci „béčka“ by mali do nového súťažného ročníka vstúpiť 2. augusta.

Kanianka – Zvolen B 1:3 (0:1)

Góly: Pařenica, Krčmárik, Malatinec

MFK: Dvoran – Fridrich, Stankovič, Kouřil, Fraňa – Kuchta, Kovalčík, Malatinec, Sudimák – Vrana, Pařenica (Krčmárik, Molnár, Bohuš)

Kremnička – Zvolen B 4:0 (1:0)

MFK: Kučera – Balko, Fridrich, Kouřil, Stankovič – Ďurta, Bohuš, Kuchta, Sudimák – Pařenica, Špilár (Krčmárik, Molnár, Vrana)

Kalinovo – Zvolen B 2:3 (1:2)

Góly: Pařenica 3

MFK: Albert – Balko, Starší, Fridrich, Fraňa – Kuchta, Stankovič, Aborig, Sudimák – Pařenica, Vrana (Molnár, Krčmárik, Bohuš)

Čebovce – Zvolen B 2:2 (0:1)

Góly: Kuchta, Malatinec

MFK: Dvoran – Bohuš, Fridrich, Vrana, Stankovič – Krčmárik, Sudimák, Malatinec, Kuchta – Starší, Molnár (Aborig, Pařenica, Daniš)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK