Čierny deň pre MFK

2.futbalová liga, sezóna 2017/2018 3.kolo

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Zvolen 7:0 (2:0)

Góly: 3. Lišivka, 43. Otruba, 49. Otruba, 62. Otruba, 64. D. Andrić, 78. Thomka, 90. Otruba

Karty: 39. Lišivka, 52. D. Andrić – 32. Jackuliak, 44. Memić, 54. Ig. Kotora

Rozhodovali: Rastislav Jurenka - Pavel Jánošík a Michal Sluk

225 divákov

Zostava MFK: Tomáš Jenčo – Haris Memić, Marek Dubeň, Igor Kotora (K), Jozef Sombat, Filip Deket (52 Jakub Mádel), Martin Jackuliak (76 Luka Pejović), Nikolas Včelka, Andrej Kmeť, Andrely Kouessabio Makela (11 Peter Lupčo), Miroslav Hrebík

Tréner Marián Süttő

V zápase 3.kola druhej futbalovej ligy i sezóny 2017/2018 na štadióne v Okoličnom privítal štvrtý MFK Tatran Liptovský Mikuláš dvanástych Zvolenčanov, bez dištancovaného Ľuba Moravčíka, ktorého na poste asistenta vystriedal Jaroslav Rybár.

V nepriaznivom počasí začali oba tímy opatrne. Výdatne pršalo a trávnik bol klzký.

Už v 3 minúte dal Mikuláš gól! Po centrovanej lopte do pokutového územia nastala pred brankárom hostí neprehľadná situácia a Ivan LIŠIVKA poslal loptu do odkrytej brány. Šance Sombata a Včelku skončili v moci brankára Šavola. Po štvrťhodine hry Jackuliak poslal center pred Šavola, ale Zvolenčania sa k zakončeniu nedostali. Domáci mali viac z hry a po kombinácii v 40 minúte pred bránou Zvolena sa k strele dostal Dragan Andrić, ale Jenčo loptu vyrazil na rohový kop. No už o dve minúty bolo 2:0, keď

sa po chybe obrany Zvolena do úniku dostal Kotora, ktorý prihral pred bránu osamotenému Matúšovi OTRUBOVI a ten nemal problém poslať loptu do brány.

V úvode druhého dejstva sa dostal k lopte v pokutovom území Matúš OTRUBA a peknou strelou nedal brankárovi šancu. Liptáci na svojho súpera v druhom polčase vybehli a v 62 minúte po peknej kombinácii sa k centru dostal Janec a Matúš OTRUBA hlavičkou od brvna zvyšil na 4:0.

Už o dve minúty po rýchlej akcii sa k Papajovmu centru sa dostal Dragan ANDRIĆ a hlavou nemal problém skórovať. 5:0. V 78 minúte sa uvoľnil po pravej strane Otruba a poslal center do pokutového územia. Tam sa do streleckej príležitosti dostal Ľuboš THOMKA a presnou strelou prekonal Jenča. 6:0.

Zvolenčania deklasovaní inkasovali ešte raz, ked na konečných 7:0 v poslednej minúte upravil svojim štvrtým gólom Matúš OTRUBA, keď v úniku preloboval brankára hostí.

Okamih stretnutia:

Boli dva, v úvode každého polčasu Liptáci skórovali a po treťom góle bolo rozhodnuté

Postava stretnutia:

Tento krát nikto z mužstva MFK, u domácich to bol strelec štyroch gólov Matúš Otruba

MFK Zvolen v 4.kole 25.ročníka druhej najvyššej futbalovej súťaže privíta na domácom trávniku v sobotu 19. augusta o 17,00 hodine mužstvo FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK