Mladí futbalisti MFK Zvolen kategórií U 14 a U 15 absolvovali herné sústredenie

U14 U15

Obdobie prázdnin využili mladí futbalisti MFK kategórií U 14 a U 15 na krátke herné sústredenie. V sobotu 18.2.2017 začali sústredenie, počas ktorého najprv vycestovali za súperom do Maďarska, kde zohrali stretnutia v nedeľu proti rovesníkom z FC Budapešť, potom sa vrátili na Slovensko a v týždni zohrali prípravné zápasy v Piešťanoch a v Trnave.

Výsledky:


FC Budapešť – MFK Zvolen U15 2 : 2 (0:1)

Góly: Antoška, Sarvaš
So silným súperom predviedli výborný výkon hlavne v prvom polčase, no vyťažili z množstva šancí iba jediný gól. Domáci sa dostali do zápasu až po prestriedaní a dokonca viedli, no zverenci Ernesta Peterkeho stav stretnutia vyrovnali, boli lepším mužstvom herne i takticky.

FC Budapešť – MFK Zvolen U14 1 : 4 (0:2)

Góly: Bartoš M., Šintál, Morvay, Bozalka
Chlapci hrali veľmi dobrý kombinačný futbal a využívali šance. O výsledku sa rozhodlo už v prvom dejstve, v druhom síce tempo pokleslo a súper skóroval, no potom už na ihrisku dominovali Zvolenčania a umnou taktikou kontrolovali priebeh.

FK Piešťany – MFK Zvolen U15 0 : 6 (0:2)

Góly: Ufrla 2, Solín, Svintek, Soták, Ďurica
Hostia hrali uvoľnene, bez problémov dominovali vo všetkých herných činnostiach, hrali kombinačný futbal a odskúšali si úspešne herný systém.

Lokomotíva Trnava – MFK Zvolen U15 2 : 4 (0:3)

Góly: Ďurica, Svintek, Ufrla, Soták
Kategória U15 ukončila výborným výkonom výjazd za súpermi a rozhodli o výsledku stretnutia už v prvom polčase.

Spartak Trnava U13 – MFK Zvolen U14 1 : 5 (0:1)

Góly: Bozalka 4, Šaškievič
V stretnutí bolo vidno vekový rozdiel v neprospech domácich, Zvolenčania im dovolili minimum a útočnou hrou zaslúžene zvíťazili.

V sobotu 25.2.2017 privíta MFK Zvolen U14 a U15 na umelej tráve o 10,00 hodine Zlaté Moravce.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK